Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
3
nov

Extra cursusdag verzamelproblematiek Goes

In 2019 en 2020 werd de succesvolle cursus Verzamelproblematiek meerdere keren georganiseerd in Goes. Aanwezig waren onder andere WMO-consulenten, wijkbeheerders van  woningbouwcorporaties, thuisbegeleiders, maatschappelijk werkers, medewerkers van de veiligheidsregio en Professional Organizers. Het waren  leerzame en waardevolle dagen. Door de diverse achtergronden konden de deelnemers elkaar goed aanvullen en van elkaar leren.

Vanwege de grote interesse en de vele positieve reacties op deze dagen organiseren we op dinsdag 11 oktober 2022 weer een cursusdag in Zeeland (Goes). Deze was in enkele dagen vol. Daarom organiseren we een extra dag op donderdag 3 november 2022.

Waarom?

Geschat wordt dat 2-5% van de bevolking een “Problematische Verzamelaar” is. Dit wordt ook wel hoarding, extreem of dwangmatig verzamelgedrag genoemd. Deze cijfers zijn gebaseerd op de mensen die in beeld zijn bij instanties. De echte cijfers liggen waarschijnlijk rond de 15%!  Maatschappelijk is er steeds meer aandacht voor dit verzamelgedrag, wat ook te zien is op televisie. De kans is groot dat u hier vroeg of laat mee te maken krijgt in uw werk.

 

Details

Date:
3 november
Time:
09:30 - 17:00
Cost:
€395

Venue:
Slot Oostende
Address:
Singelstraat 5
Goes,
+ Google Maps

Organisator

Organizer:
Anita Stoutjesdijk
Phone:
06123456789
Email:
info@zieso.nl