Diensten ZieSo

Soms raken we om wat voor reden het overzicht kwijt. Situaties ontstaan vaak ongevraagd door grote levensveranderingen. Denk aan het hebben van een (chronische-) ziekte, bij een verhuizing, overlijden, maar ook bij langdurige mantelzorg taken of na een echtscheiding. Het lukt maar niet om zaken te regelen of keuzes te maken. Er is sprake van schaamte maar tegelijk ook eenzaamheid, je hebt het gevoel er alleen voor te staan en je komt maar niet vooruit. 

Daarnaast leven we in een wereld waarin we het met zijn allen druk hebben, we willen en moeten steeds meer. Er een toename van het aantal ouderen in Nederland. Er  wordt verwacht om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen en na te denken over hoe levensbestendig te wonen. Een verzorgingshuis kom je tegenwoordig niet zomaar meer in, dan moet er echt wel wat aan de hand zijn. Er wordt verwacht een beroep te doen op het netwerk, familie, vrijwilligers en mantelzorgers. 

ZieSo biedt hulp bij:

Door orde en overzicht te creëren zijn er minder zorgen. Langzaam is er weer richting in de toekomst, er is tijd over voor de dingen die er toe doen. Hoe fijn is dat?